Ciobanesc De Bucovina De Vanzare

Ciobanesc Romanesc de Bucovina este o rasa naturala originara in Romania care s-a format n regiunea Carpatilor n Bucovina Nord -estul Romaniei. Aceasta rasă a beneficiat de o atenție specială n ceea ce privește selecția și ameliorarea ceea ce a condus la existența tipului actual.


Caini Ciobanesti De Bucovina De Vanzare Alupului


Follow Just Bobb 11Abonaţi-vă la acest canal.

Ciobanesc de bucovina de vanzare. Am gasit 54 anunturi. Oferte Caini si catelusi de vanzare diverse rase Cumpara la preturi avantajoase. Paza oilor si in gospodarii.

Am gasit 54 anunturi. Doi pui Ciobanesti de vanzare femele. Parintii sunt E-TURBO VALEA-RECE si A-ROMANITA de HUMOR.

Găsește anunțuri cu Ciobanesc de bucovina n subcategoria Animale de companie. Cmpul destinat e-mailului nu trebuie să fie gol Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă. Suceava Suceava Telefon validat.

0752161283 Citește mai multCanisa de Plai Maramuresan vinde catelusi Ciobanesc Romanesc de Bucovina. Ciobanesc Romanesc de Bucovina. Vinzi cumperi ne ntlnim la jumate.

Caini de vanzare Figurine animale Zgarzi lese si hamuri Categorie Petshop 133 Carti Postale 25 Jucarii copii 20 Carti 8 Timbre 7 Numismatica 3 Accesorii moda 2 Sanatate 1 Vanatoare 1 Camera copilului. Canisa de Plai Maramuresan vinde catelusi din parinti Campioni - selectie speciala facuta pentru paza show sanatate si omogenitate. A fost considerat o varietate a unei rase balcanice deoarece are caracteristici asemanatoare raselor Karakatcean Tornjak sau Hrvatski Planinski Pas lucru explicat si de urmasii lui cainii folositi de daco-romani in Dacia si Moesia.

Căței de vnzare rasa ciobănesc de bucovinaContact. Publi24ro o marca russmedia. OLX Online Services SRL.

Pui Ciobanesc Corb X Bucovina 350 RON. Mi folosește datele personale n conformitate cu Declarația de confidențialitate și Politica privind modulele cookie și alte tehnologii similareSC. Este un excelent caine de paza al turmelor si.

Ciobanesc De Bucovina OLXro. Genitorii au radiografiile de sold si cot efectuate iar puiutii vor fi disponibili dupa data de. Publica gratuit anuntul tau de vanzare si gaseste cumparator.

Ciobanesc de bucovina vanzare Suceava Introduceți-vă adresa de e-mail pentru a primi alerte cnd vom găsi anunțuri noi pentru Ciobanesc de bucovina vanzare Suceava. CAINI DE VANZARE - ciobanesc de bucovina. Ciobanesc romanesc de Bucovina de vanzare -exemplare deosebite Ciobanesc romanesc de Bucovina de vanzare -exemplare deosebite Ciobanesc romanesc de Bucovina de vanzare exemplare deosebite pui si adulti cu si fara pedigree foarte buni ptr.

Canisa destinata cresterii si promovarii Ciobanescului Romanesc de Bucovina Menu. Rasa de cine Ciobănesc de Bucovina sau Ciobănesc romnesc de Bucovina este un cine calm echilibrat demn foarte devotat și ușor de dresat neavnd nevoie de dresaj pentru pază deoarece aceste trăsături sunt native. Mama este Ciobanesc Corb iar tatal este Ciobanes.

Vand mascul ciobanesc de Bucovinavarsta 3 anicarnet de sanatate microcipat Foarte bun pentru pazatel 0742742222. Bucuresti Sectorul 3 10 apr. Vnd ciobănesc de bucovina.

Ciobănescul romnesc de Bucovina a fost numit de-a lungul veacurilor dulău sau capău potrivit site-ului wwwtoateanimalelero. Ciobanesc de asia centrala cu pedigreeNu bucovinaCaucazianmioritic. OLX Online Services SRL.

Oferte Caini si catelusi de vanzare diverse rase Cumpara la preturi avantajoase. Anunturi promovate Vezi toate. Caine ciobanesc de Bucovina.

There are 34 images in category Start Prec 1 2 3 Mai departe Sfrșit. Vinde puiuti de ciobanesti romanesti de Bucovina fatati la data de 20 11. Am nțeles că SC.

Prin clic pe butonul Inregistreaza-te accept Termenii de utilizare. Are nevoie de un stăpn sigur pe el puternic mintal și hotărt. Ghiuta stefan dorin 0745993707 email.

Caini 1 200 lei. Ciobanesc Romanesc de Bucovina Canisa Plai Maramuresan. Recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează.

De vanzare pui din Canisa de Plai Maramuresan. Vand rasa pura ciobanesc de bucovina sau dau la schimb pe cereale sau alte animale se poate vedea parinti. Publica gratuit anuntul tau de vanzare si gaseste cumparator.

Vind catea ciobanesc de bucovina este femela este tinara are cam 4 ani nu este pretentioas. Ciobănescul de Bucovina este o rasă naturală care s-a format n arealul Carpaților n Bucovina mai exact n nord-estul Romniei. 0747646558 - Marius Sigartău.


Vand Catea Ciobanesc De Bucovina In Bacau



Ciobănesc Romanesc De Bucovina Informații Caracteristici Culori Marime Greutate Pui



Ciobanesc De Bucovina Animale De Companie Olx Ro



Bucovina Shepherd Dog Caine Ciobănesc De Bucovina Bucovina Sheepdog Bucovina Shepherd Southeastern European S Cute Dogs Working Dogs Livestock Guardian Dog



Ciobanesc Bucovinean Page 3 Line 17qq Com



Ciobănești De Bucovina La 9 Luni I șerban Din Bistrita Video 2019 Youtube



Ciobanesc De Bucovina Romania 2018 Youtube



Dezactivate Vand Pui Ciobanesc De Bucovina Scrioastea Olx Ro



Caini Caucazieni De Vanzare Page 3 Line 17qq Com



Vanzare Ciobanesc Romanesc De Bucovina



You have just read the article entitled Ciobanesc De Bucovina De Vanzare. You can also bookmark this page with the URL : https://mosrewaxy.blogspot.com/2021/10/ciobanesc-de-bucovina-de-vanzare.html

Belum ada Komentar untuk "Ciobanesc De Bucovina De Vanzare"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel