Case De Vanzare Alba Iulia

Suntem o prezenta activa pe piața imobiliară din Alba Iulia de 23 de ani devenind un partener de ncredere și de cursă lungă pentru toti clientii care au incredere in noi. Terenuri extravilane de vanzare in Alba Iulia zona Partos.


Barabant Case De Vanzare 3 Camere In Alba Iulia Compariimobiliare Ro


In varianta mobilata si utilata pretul este de 170000Euro.

Case de vanzare alba iulia. Casa de vanzare in Alba Iulia zona Cetate finisata 3 camere teren 450 mp 145 000 EUR pAgentia Imobiliara INTERMEDIA va ofera spre vanzare o Casa noua situata in Alba Iulia Cartierul Cetate Zona Stadion casa construita pe DP1 compusa din salon 2 dormitoare 2 bai bucatarienbsp. Toate proprietatile de vanzare intr-un singur loc450 de anunturi cu Case de vanzare in Alba Iulia direct de la Proprietari Verificati si agentii. Livnig bucatarie camara 3 dormitoare 2 bai si terasa.

Vanzari si inchirieri apartamente case-vile spatii comerciale birouri terenuri etc. Central Alba Iulia Alba. Closca Nr3 BLC6 Ap2 Alba Iulia.

Casa de vanzare in Zlatna pretabila spatiu comercial situata in centrul orasului la 50 m de primarie respectiv langa drumul national 74 Alba Iulia. Case de vanzare in Alba Iulia la cel mai mic pret. La bloc 47 Apartamente 425 la casa 3 o camera 8 2 camere 187 3 camere 166 4 camere 56 5 camere 5 Case 221 Vile 13 Hoteluri si Pensiuni.

Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia daca vrei sa iti cumperi casa. Alba Iulia Alba Case și vile de vnzare pe HomeZZro. - Parter cu 3 camere fiecare cu iesire in.

Cautare avansata - 190 rezultate gasite Cauta. Suprafata utila de 145 mp este structurata pe 2 niveluri. Alba Iulia judet Alba.

Case de vanzare in zona Centru din localitatea Alba Iulia INTERMEDIA Agentie Imobiliara Alba Iulia vanzari cumparari inchirieri Case de vanzare in Alba Iulia zona Centru Str. Anunturi pe OLXro Adauga anunt nou. Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia daca vrei sa iti cumperi casa.

1992 Campeni Alba Acum o zi Distribuie anunțul Salvează anunțul Număr de telefon verificat Preţ 16000 EUR Casa in sat Ghirbom jud Alba 3 camere 40 m. Spatii 24 comerciale 15 productie 2. Case de vanzare 150 000.

Anunturi case de vanzare Alba Iulia. Suprafata utila este de 120mp si teren in suprafata de 212 mp. Terenul total are 150 mp din care 90 mp reprezinta amprenta la sol iar 60 mp curte libera.

Casa este racordata la utilitati. Vezi cele mai avantajoase anunturi imobiliare pentru case de vanzare de inchiriat de cumparat in. Terenuri extravilane de vanzare in zona Partos din localitatea Alba Iulia.

1972 Alba Iulia Alba Acum o zi Distribuie anunțul Salvează anunțul. NEOCASA va prezinta spre vanzare un imobil cu regim de inaltime P1 situat in zona Rond Alba Iulia - Bulevardul Decebal consolidat in anul 2008 pretabil pentru firma sau destinatie comerciala. Casa 4 camere zona Alba-Micesti 524 mp teren.

1 pnă la 21 din 886 rezultate. De vanzare casa tip DUPLEX situata in apropiere de magazinul LIDL regim de construire PE compusa din. Casa noua semifinisata 4 camere de vanzare in Alba Iulia Lipoveni Imobiliare.

Găsește următoarea ta locuință ntr-o listă selectată cu anunțuri imobiliare. Case de vanzare Alba Iulia. Pe langa acestea gasesti si case de vanzare apartamente terenuri camere spatii comerciale birouri depozite garaje de vanzare si de inchiriat pe storiaro site-ul tau de imobiliare din Romania.

Descopera 627 case de vanzare cu cel putin 1 in camera de la Alba Iulia Alba comuna. Moților Mai mult de 5 camere 300 m. Casă De vnzare 4 camere 132m 2.

0 km 0 0 km 0 2 km 2 5 km 5 10 km 10 15 km 15 30 km 30. Teren aferent casei 450 mpCasa este racordata la. Preţ150000 EUR Casa de locuit Periferie Campeni Alba str.

- agentie imobiliara din Alba Iulia oferim o gama larga de oferte si servicii imobiliare. Anunturi case de vanzare Alba. Case de vnzare n Alba Iulia.


Case De Vanzare Alba Iulia Case De Vanzare Alba Case De Vanzare Greenville Residence Residences Greenville



Case De Vanzare In Alba Iulia Posts Facebook



Casa De Vanzare Alba Iulia Ci155335 Compariimobiliare Ro



Anunturi Case De Vanzare Alba Iulia Olx Ro



Case Vile De Vanzare In Alba Iulia Anunturi Imobiliare Ro



Agentia Imobiliara Eurohousealba



Case De Vanzare Alba Iulia Agentie Imobiliara Alba Iulia



Case De Vanzare In Alba Iulia



Case Vile De Vanzare In Alba Iulia Anunturi Imobiliare Ro



Anunturi Case De Vanzare Alba Iulia Olx Ro



You have just read the article entitled Case De Vanzare Alba Iulia. You can also bookmark this page with the URL : https://mosrewaxy.blogspot.com/2021/11/case-de-vanzare-alba-iulia.html

Belum ada Komentar untuk "Case De Vanzare Alba Iulia"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel