Case De Vanzare In Prahova

Teren 3 130 m. Case de vanzare.


Judetul Prahova Case De Vanzare In Prahova Olx Ro


Case de vanzare.

Case de vanzare in prahova. Anunturi imobiliare pe romimoro Prahova. Apare un anunt nou conform filtrelor cautarii tale salvate. Casa are 4 camere 1 baie1 bucătăriefntna si beciapa potabilă și curent electricposibilitate de racordare la gaz naturalopțiunea cumparatoruluiGrădina cu pomi fructiferi.

Anunturi promovate Vezi toate. 0 km 0 0 km 0 2 km 2 5 km 5 10 km 10 15 km 15 30 km 30. Descopera 909 case de vanzare cu cel putin 1 in camera de la Prahova judetul.

Vila in Campina cartier rezidential Muscel PEM teren 2069. Pe langa acestea gasesti si case de vanzare apartamente terenuri camere spatii comerciale birouri depozite garaje de vanzare si de inchiriat pe storiaro site-ul tau de imobiliare din Romania. Casa de vanzare in JudPrahova CampinaCornu de Jos.

Toate proprietatile de vanzare intr-un singur loc1453 de anunturi cu Case de vanzare in Prahova direct de la Proprietari Verificati si agentii. CaseVile de vnzare Breaza - Prahova MĂ ABONEZ Imobiliarero ţi oferă o experienţă ct mai personalizată n procesul de căutare a proprietăţii potrivite. Case de vanzare Prahova - Anunturi gratuite - prahova.

Anunturi case de vanzare Prahova. Vila Cornu Breaza Ultracentral 262MP - direct proprietar. Casa de vanzare -Breaza Prahova.

Vezi pe Lajumatero cea mai avantajoasă ofertă de case și vile pentru nevoile și dorințele tale. Vand casa batraneasca plus teren in sat Popesticom Podenii-Noi jud Prahova. Scade pretul anuntului tau favorit.

Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia daca vrei sa iti cumperi casa. Pe langa acestea gasesti si case de vanzare apartamente terenuri camere spatii comerciale birouri depozite garaje de vanzare si de inchiriat pe storiaro site-ul tau de imobiliare din Romania. Imobilul are structura din BCA este construita in anul 2006 avand 2 bai 1 bucatarie si o terasa.

Vila si teren Baicoi judetul Prahova. Profita de preturile avantajoase in tot judetul in centru sau spre periferie. Vila de vanzare in judetul prahova loc.

Vila superba SPE constructie 2010 zona de vile in Baicoi Prahova. Cele mai noi anunțuri din Case - Vile de vnzare. Case de vanzare 225 000 Negociabil.

Anunturi pe OLXro Adauga anunt nou. Case de vanzare. Case de vanzare 590 969 lei.

Casa de vanzare in zona - Bucov cu structura P M avand 5 camere 3 dormitoare suprafata totala construita 145 mp suprafata utila 185 mp si suprafata teren 850 mp. Oferta adaugata de proprietar. 220 de casevile de vanzare in tot judetul judetul Prahova pe Imobiliarero.

Case de vanzare 103 247 Breaza 16 apr. Case de vanzare 180 000 Baicoi 13 apr. CaseVile de vnzare Valea Doftanei - Prahova MĂ ABONEZ Imobiliarero ţi oferă o experienţă ct mai personalizată n procesul de căutare a proprietăţii potrivite.

Campina dispusa d p 1e m vila are o suprafata de 450 mp dispune si de teren de 1600 mp front stradal 12 m are 15. Anunturi imobiliare pe romimoro Baicoi Prahova. Proprietatea este formata dintr - un teren intravilan de 1074 mp si o constructie rezidentiala SpartialP1EProprietatea dispune de urmatoarele finisaje.

Deschiderea este de 10 ml. Tamplarie exterioara din PVC cu geam termoizolant usa acces lemn pardoseli din sapa beton egalizare parter placi ceramice scara etaj baie bucatarie parchet laminat. Descopera 34 case de vanzare cu cel putin 1 in camera de la Baicoi Prahova localitate.

CaseVile de vnzare Brebu - Prahova MĂ ABONEZ Imobiliarero ţi oferă o experienţă ct mai personalizată n procesul de căutare a proprietăţii potrivite. Case de vanzare Vile Prahova Imobiliare HomeZZro. Breaza Vila 5 cam 160 mp Teren 3600 mp.

Toate din vnzări Apartamente Garsoniere Case - Vile Terenuri Birouri - Spaţii comerciale. Vand casa 3 camere zona sud.


Case Cu 5 Camere De Vanzare In Prahova 273 Anunturi



Casa Ieftina De Vanzare In Telega Prahova Matos Imobiliare



Case Vile De Vanzare Băicoi Prahova Anunturi Imobiliare Ro



Anunturi Case De Vanzare Tatarani Olx Ro



Houses For Sale Prahova Romania Regatta Real Estate



Vanzare Casa Noua Cocorastii Caplii Prahova La Jumatate Din Pret Glx72b02147



Casă 720 Mp De Vanzare In Centru Prahova Residentialist Ro



Case De Vanzare In Azuga Jud Prahova Page 1 Line 17qq Com



Vanzare Casa Valenii De Munte 0724003581 Outdoor Decor Outdoor Home Decor



Single Category Publix24



You have just read the article entitled Case De Vanzare In Prahova. You can also bookmark this page with the URL : https://mosrewaxy.blogspot.com/2022/04/case-de-vanzare-in-prahova.html

Belum ada Komentar untuk "Case De Vanzare In Prahova"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel