Ce Obligații Aveți La întâlnirea Indicatorului?

Ce obligații aveți la ntlnirea indicatorului din imagine. B sa opriti autovehiculul pentru a plati taxele vamale.


Chestionare Auto Ce Obligaţii Aveţi La Intalnirea Indicatorului


Conducatorul trebuie sa circule cu viteza redusa in curbe iar daca vizibilitatea este redusa toate manevrele depasirea oprirea stationarea mersul inapoi intoarcerea sunt interzise.

Ce obligații aveți la întâlnirea indicatorului?. Ce semnificatie are indicatorul alaturat. Ce obligații aveți la ntlnirea indicatorului. C să circulaţi cu lanţuri antiderapante n condiţii meteo nefavorabile.

Ce obligaţii aveți la ntlnirea indicatorului Animale. Ce regula de trecere se aplica la intalnirea indicatorului. Daca pe drumul prioritar circula alte autovehicule conducatorul auto este obligat sa opreasca pentru a le acorda prioritate.

La intalnirea acestui indicator conducatorul auto este obligat sa reduca viteza si sa se asigure ca pe drumul prioritar nu circula autovehicule si abia apoi poate sa patrunda in intersectie. Ce obligații aveți la ntlnirea indicatorului. Ce obligații aveți la ntlnirea indicatorului Bicicliști.

Să reduceţi viteza numai la semnalul celor care nsoţesc animale. Ce obligaţii aveţi la ntlnirea indicatorului Animale. Ce obligaţii aveţi la ntlnirea indicatorului.

Ce regula de trecere se aplica la intalnirea indicatorului. Nu aveţi nicio obligaţie deoarece indicatorul se adresează persoanelor care nsoţesc animale. Să reduceți viteza pnă la 40 kmh și să circulați cu faza de ntlnire să nu depășiți vehiculele de transport de mărfuri să nu depășiți viteza.

5 La intalnirea indicatorului Curba la stanga. Ce semnificatie are indicatorul alaturat. Cum este semnalizata statia de tramvai.

A să circulaţi cu atenţie mărită pentru a evita pericolele asupra cărora sunteţi avertizat. Ce semnifica indicatorul din imagine. B circulaţi cu atenţie şi dacă se impune reduceţi viteza.

Exercitarea dreptului de a conduce se suspenda pentru. B B1 Tr Grad dificultate. Ai posibilitatea sa-ti autoevaluezi cunostintele asimilate in domeniul rutier specifice categoriei pentru care te pregatesti chestionar 1.

Exercitarea dreptului de a conduce se suspenda pentru. B să circulaţi cu viteză redusă deoarece urmează o intersecţie periculoasă. Circulaţi cu atenţie şi dacă se impune reduceţi viteza.

La ntlnirea indicatorului aveţi obligaţia. C nu aveţi nicio obligaţie deoarece indicatorul se adresează persoanelor care nsoţesc animale. Nu aveţi nicio obligaţie bicicliştii vă vor acorda prioritate să reduceţi viteza la maximum 30 kmh să circulaţi cu atenţie şi dacă este cazul acordaţi prioritate de trecere bicicliştilor care circulă pe pista special destinată.

A să reduceţi viteza numai la semnalul celor care nsoţesc animale. Cum este semnalizata statia de tramvai. Ce semnifica indicatorul din imagine.

A sa reduceti viteza si sa respectati indicatiile agentului de drum. Să nu depășiți vehiculele de transport de mărfuri să reduceți viteza pnă la 40 kmh și să circulați cu faza de ntlnire să nu depășiți viteza.


Chestionare Autodelta Ro



Chestionar Auto Auto Bild



Chestionare Auto



Chestionare Auto Ce Obligaţii Aveţi La Intalnirea Indicatorului



Ce Obligatii Aveti La Intalnirea Indicatorului Insotit De Panoul Aditional Www Odat Ro



3 Raspunde Fara Sa Te Uiti Dinainte La Raspunsul Corect W Flickr



Chestionare Auto Ce Obligații Aveți La Intalnirea Indicatorului Din Imagine



Ch



Chestionare Auto



Chestionar Auto Ce Obligaţii Aveţi La Intalnirea Indicatorului Promotor



You have just read the article entitled Ce Obligații Aveți La întâlnirea Indicatorului?. You can also bookmark this page with the URL : https://mosrewaxy.blogspot.com/2021/05/ce-obligatii-aveti-la-intalnirea.html

Belum ada Komentar untuk "Ce Obligații Aveți La întâlnirea Indicatorului?"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel