De Ce Mor Iepurii De Casa

Atunci cand va horarati ca doriti sa cresteti iepuri fie ca animale de casa sau in vederea dezvoltarii unei afaceri proprii trebuie sa constientizati caracteristicile si nevoile acestor animale. Fermierii cu experiență știu că sunt cteva reguli menite să ajute femela-iepure să fete ușor dar și ca apoi să aibă grijă de puii nou-născuți reducnd astfel riscul lor de mortalitateFătarea la iepuri.


De De Iepurasii Se Umfla La O Luna Cresterea Iepurilor Youtube


Anonim a scris la 21072010 1734.

De ce mor iepurii de casa. Animale domestice si pasari. In primul rand trebuie sa stii ca pentru apartament sunt ideali iepurii pitici. De multe ori nu vor sa fie luati in brate iar daca nu sunt tinuti corect pot sa se sperie si sa loveasca din picioare sa muste sau sa zgarie.

Iepurii nu sunt adesea predispusi la canibalism insa femelele pot manca puii nascuti morti. Iepurii pot fi dificili. Rasele de iepuri pe care le am sunt cap de berbec belgieni si rex.

Mai putin stiu insa ca un iepure poate sa devina un animal perfect de companie mai ales din prisma faptului ca speranta de viata la iepurii de casa este de 8-12 ani in timp ce iepurii crescuti afara au o longevitate mult mai redusa intre 1 si 3 ani. De acee nu sunt recomandati ca animale de casa pentru copiii mici care au nevoie de un animal mai rabdator. Iepurii de la ferma tradiţională se vnd n viu cu 17 leikg şi cu 30 leikg n carcasă la calitate premium.

N stare sălbatică el poate fi ntlnit mai des n sud-vestul Ucrainei unde formează numeroase colonii. Preluarea curată a cuștilor udarea cu apă murdară sau rătăcită toate acestea afectează n mod negativ sănătatea populației. De ce iepurele mor.

Pt tot ce vreti sa aflati despre iepuri si iepurasi contactatzima andy_the_best3000 Anonim a scris la 08072010 1853. Vand iepurii de 10 saptaman in sanpaul mai multe informații la telefon. Variola iepurilor Este o boala infectioasa si molipsitoare care apare la iepurii de casa si se manifesta prin eruptii pe mucoase si piele care in cazuri foarte grave duce la decesul animalelor.

Dorm cu ochii deschisi. Nu dă hibrizi la mperecherea cu iepurele de cmp. Aboneaza-te la canalul meu aici.

Eu am 28 de iepuri din care11is pui mici azi io fatat. Paiele sunt potrivite pentru iepurasii mai mari insa pentru puii nou-nascuti se recomanda folosirea unei paturi pentru amenajarea cuibului. Pot face si 35 de pui pe an.

Dec 18 2011 Multi fermieri cresc iepuri de casa dar deseori se simte lipsa informatiei despre acest subiect si astfel apar multe intrebari despre aceasta activitate si modalitatea de crestere a iepurilor mai sanatosi. Vnzările cele mai mari sunt n lunile premergătoare Paştelui. Prostilor Anonim a scris la 08072010 1851.

Afla totul despre iepurele de casa pentru a te putea bucura din plin de acest animalut pufos si dragalas. Perioada de gestatie este de 30 de zile si poate naste chiar si 7 pui deodata. Contactbigupmusicro 0720 066 666 RazvanPentru Concerte.

N supermarket carcasele de iepuri provenite din import Ungaria şi Cehia se vnd cu 46 leikg calitatea a III-a. Cum sa cresti iepurii de casa. Conditiile necesare pentru puii de iepure.

Care sint avantajele si problemele principale in. Boala apare datorita unui virus variolic care face parte din familia Poxviridae care este sensibil la cloroform si eter dar rezistent la mediul extern la substantele. In aceast articol vom da raspuns la unele intrebari mai frecvent adresate referitor la cresterea iepurilor.

La fel ca hamsterii acestia au dintii in continua crestere de aceea trebuie sa roada incontinuu. Puii de iepure au nevoie de un culcus moale si preferabil cald pentru a creste fara probleme. Pot sa se raneasca ei insisi incercand sa scape.

Este singura specie de iepure domesticită strămoșul a peste 100 de rase de iepuri de casă crescuți n prezent n lumea ntreagă. Ca si pisicile iepurii au o. Cum se verifică gestațiaDupă mperechere verificarea.

Dupa ce implinesc o luna si o saptamana imi mor pe rand toti iepurasii de ce e al doilea rand de iepurasi care mor de la o iepuroica au murit toti patru iar de la alta iepuroaica au murit doi dar mai sunt cinci mor fara sa aiba practic nimic vizibil ce sa fac. Iepurii sunt mamifere cu o durata de viata cuprinsa in general intre 8 si 12 ani pentru iepurii care traiesc in captivitate in conditii bune de viata. Toata lumea stie despre iepurasi ca sunt draguti energici si foarte jucausi.

Iepurii si afectiunile lor. Cauze de deces O cauză comună a bolii și moartea ulterioară a iepurilor este ncălcarea standardelor sanitare n conținut. Inainte de a cumpara insa acest animal de companie trebuie sa afli cateva aspecte de baza ce tin de cresterea si ingrijirea lui.

Electronice si electrocasnice Moda si frumusete Casa si gradina Mama si copilul Sport timp liber arta Animale de companie. Fătarea iepuroaicelor este unul dintre momentele cele mai importante n activitatea de creștere a iepurilor. Jun 09 2017 ОписаниеDaca tia placut canalul si informatia tia ajutat daca ai posibilitatea sustine acest canalVISA 4356960060043129 Ion Arteni.


Alimentația și Ingrijirea Iepurilor Pe Timp De Iarnă



De Ce Moare Iepurii Motivele și Ce Să Facă Acasă



La Ce Varsta Se Da Iepuroaica La Iepuroi Cresterea Iepurilor Youtube



Cum Să Ingrijești Corect Iepurii Nou Născuți Dezvoltarea și Ingrijirea Iepurilor Nou Născuți In Primele Zile De Viață Cand Deschid Ochii



Lumea Animalelor Fericite Inmultirea Iepurilor



Iepuri Ce Se Intampla Cand Iepurele Tine Capul Aplecat Sindromul Vestibular Youtube



De Ce Mor Iepurasii Mici Youtube



Cresterea Iepurilor Conditii Speciale Hranirea Si Ingrijirea Lor



Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcqkltchii1rzmjpjetl91 H4mgeiepzlfhf0fdo2h6qwhqxjk6 Usqp Cau



Iepurii și Afecțiunile Lor Vezi La Ce Boli Sunt Predispuși și Cum Ii Putem Trata Familist Ro



You have just read the article entitled De Ce Mor Iepurii De Casa. You can also bookmark this page with the URL : https://mosrewaxy.blogspot.com/2021/08/de-ce-mor-iepurii-de-casa.html

Belum ada Komentar untuk "De Ce Mor Iepurii De Casa"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel