Scoala De Mers Pe Munte

Dacă ajungi cu automobil propriu poți parca la. După această pregătire de bază urmează 2 zile și 2 nopți de drumeție cu campare și dormit la cort n Munții.


A Inceput Scoala De Mers Pe Munte


Dacă ajungi la Piatra Fntnele cu autocarul pnă la campusul Tășuleasa Social poți veni pe jos 25km.

Scoala de mers pe munte. Aug 20 2016 FOTO Asociația Tășuleasa Social a dat startul celei de-a doua ediții a unui proiect inovativ. Școala de Mers pe Munte ncepe n campusul de la Tășuleasa Social din Pasul Tihuța sat Piatra Fntnele jud. Detaliile despre şcoală le-a oferit Iulian Gabor care le-a răspuns celor prezenţi la orice ntrebare.

Astfel că la ntlnirea de la Oradea au participat doar circa 50 de bihoreni nsă aceştia au fost cu adevărat interesaţi de nscrierea la Şcoala de mers pe munte. Școala de Mers pe Munte a nceput cu dreptul iar prima grupă de elevi a plecat deja spre tabăra de bază din Munții Călimani. Școala de Mers pe Munte nseamnă 2 zile de workshop-uri n campusul Tășuleasa Social din județul Bistrița-Năsăud unde participanții vor nvăța despre orientare turistică campare pregătirea echipamentului decizii n situații neprevăzute noțiuni de prim-ajutor șamd.

Şcoala de Mers pe Munte este un proiect de educaţie montană necomercial destinat persoanelor cu vrsta peste 18 ani din Romnia şi Republica Moldova n cadrul căruia li se prezintă cunoştinţe teoretice şi practice n mod structurat. Şcoala de Mers pe Munte este un proiect de educaţie montană necomercial destinat persoanelor cu vrsta peste 18 ani din Romnia şi Republica Moldova n cadrul căruia li se prezintă cunoştinţe teoretice şi practice n mod structurat. 200 de participanți mpărțiți n 8 grupe vor trece pragul cursurilor teoretice practice și drumețiilor Școlii de Mers pe Munte de anul acesta.

Școala de Mers pe Munte SDMPM este un proiect realizat cu entuziasm de Asociația Tășuleasa Social ONG care de 19 ani desfășoară proiecte de mediu sociale sau educație non-formală cu copii sau adulți. Şcoala de mers pe munte la care iau parte n 12 serii 300 de temerari. Școala de mers pe munte pune accent pe voluntariat respectul pentru natură educarea tinerilor prin exemple practice și dezvoltarea curajului civic.

Obiectivul principal al proiectului Școala de Mers pe Munte este educarea persoanelor ncepătoare și dornice să parcurgă trasee montane n mod responsabil. Vara aceasta timp de mai bine de o lună a avut loc Școala de Mers pe Munte n organizarea și n campusul Tășuleasa Social și n inima Munților Călimani pe traseul Via Maria Theresia cu sprijinul Coca-Cola HBC Romnia. Fotografii impresii și multe altele pe pagina de facebook a ȘcoliiPeste 300 de cursanți care nu au mai fost niciodată pe munte au nvățat gratuit ce.

Aug 31 2015 La Școala de mers pe munte s-au putut nscrie persoane neexperimentate cu vrsta peste 18 ani interesate să afle mai multe despre drumeţie montană hiking şi geografie montană mediul nconjurător şi protejarea acestuia precum şi legătura dintre aceste noţiuni şi. După două zile pline de informații la Tășuleasa și două zile cu cortul pe munte grupa 1 a revenit in campus cu o mulțime de experiențe și cu un cntec care a strns o grămadă de aplauze.


școala De Mers Pe Munte Proiectul Organizat De Asociația Tășuleasa Social In Parteneriat Cu Coca Cola Hbc Romania Vine La Suceava Suceava News Online



Tasuleasa Social Doua Grupe Au Absolvit Pana Acum școala De Mers Pe Munte Editia A 3 A Foto



școala De Mers Pe Munte Tasuleasa Social



școala De Mers Pe Munte Tasuleasa Social



Tasuleasa Social Deschide Scoala De Mers Pe Munte Te Invaţam Sa Asculţi Muntele



Scoala De Mers Pe Munte Home Facebook



școala De Mers Pe Munte Official Video Youtube



A Inceput Scoala De Mers Pe Munte



Proiectul De Educaţie Montană Scoala De Mers Pe Munte A Deschis Inscrierile Bacau Net



școala De Mers Pe Munte Ajunge și La Mediaș Actualitate Tribuna



You have just read the article entitled Scoala De Mers Pe Munte. You can also bookmark this page with the URL : https://mosrewaxy.blogspot.com/2021/08/scoala-de-mers-pe-munte.html

Belum ada Komentar untuk "Scoala De Mers Pe Munte"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel